Συρόν

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:

300 γρ. Συρόν

Βραστό νερό 1/3 με 1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο ή 2 με 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

προαιρετικά λίγο σκόρδο

 

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Τοποθετούμε τα Συρόν σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε βραστό νερό με λίγο αλάτι μέχρι να σκεπαστούν και περιμένουμε μέχρι να απορροφήσουν το νερό. Καίμε το βούτυρο ή το λάδι και τα περιχύνουμε. Στρώνουμε από πάνω το γιαούρτι με το σκόρδο και σερβίρουμε.

 

 

 

Καλάθι

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Login Form